Nygamla kläder.

Härliga sol som skiner så skönt idag, alldeles lagom väder idag! Jag, Rickard och Sally tog oss en cykeltur ner till torget tidigare idag. Hittade mig köksgardiner som jag hoppas bli bra bara det blir strykta. Kollade även på diverse kläder på torghandeln men kom på mig själv att jag faktiskt har en massa kläder nu när jag gått ner i vikt och det är underbart! Att kunna ha svårt att välja för man har för mycket att välja på. Förr var det mer att jag hade några få tröjor och byxor som passa, då var det inte mycket att välja på. Hittade i mina gömmor en tunika från Cubus, och jag fullkomligt älskar den. Måste bara tvätta den innan jag kan ha den eftersom den legat undanstoppad så länge så känns det fräschast att göra så.

Min far och ena brorsan är och kör lite möbler kors och tvärs åt oss i stan nu på förmiddagen, sådana möbler som vi inte ska ha kvar och som andra ska ha. Ska bli så skönt när allt är klart med den gamla lägenheten så man kan koncentrera sig enbart på den nya. På fredag går det även ett lass till en second hand-affär här i stan. Väntar på paket med gardiner samt ett nytt överkast som vi beställt på nätet. Allt kommer bli så bra här i lägenheten bara allt kommer på plats. Fastän vi har en mindre lägenhet nu känns det bättre och mysigare, gäller att tänka till med förvaring bara.

I september bär det av mot Karlstad igen, då ska vi samt hela min familj tillbringa en helg i två stugor. Ska bli så mysigt! Sist vi gjorde det allihopa var varken Sally eller hennes kusin födda så det är över två år sen. Så det ska bli kul när vi är ännu fler som ska med.
Senare i september ska jag och mitt äldsta brorsbarn, Emelie, åka till Göteborg själva för att ha det gött. Det blir en hotellövernattning, besök på Liseberg och annat smått och gott. Ska bli skönt att komma iväg och umgås med bara henne. Bjussar henne på resan då hon hjälpt till så mycket med våran flytt, hon har verkligen varit redig och ställt upp!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: