Sweet for my sweeties!

När vi senast var i Danmark köpte vi på oss alla påsar med salta snören vi kunde hitta  där. I Sverige har dom beslutat att inte sälja salta snören längre och det var inget vidare beslut tycker jag. De där sötlakrits snörena är ju inget att ha, inte de andra smakerna heller för den delen.

Så snart Sally-san har vaknat ur sin välbehövliga lunchlur så ska vi bege oss ut på en cykeltur, eller ”cykela” som Sally säger. Det fullkomligt sprudlar med ord från henne nu och det är så skoj att höra. Som mest säger hon nu 4 ord i rad och det är superduktigt tycker jag. Hon har även lärt sig att springa riktigt bra samt att göra små skutt, hon är för söt!
En får passa på att vara ute när det är så här bra väder, så vi tar oss nog en tur till mina föräldrar, där vi kan vara ute på deras altan eller gräsmatta. Har man tur kan man få både fika och mat där – och det är inte fy skam. Mors mat och fika går inte av för hackor. Tyvärr kan jag inte äta lika mycket längre, eller tja, synd att säga ”tyvärr” – är väldigt glad att jag inte kan det längre fraktiskt. Jag menar, 44kg är borta (helt otroooligt) och jag har inte vägt så här ”lite” sen jag var 18 år och det känns gudomligt! 18kg kvar och det känns inte som någon omöjlighet att gå ner även om det gått saktare det sista. Har i och för sig inte mått bra den sista tiden heller men känner mig bättre nu i alla fall och hoppas det speglar av sig i viktminskningen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: