Droga barnet?

Sitter här hemma relativt nyduschad och känner mig åter fräsch igen. Brukar passa på att duscha nu när Sally sover så bra i sin säng på dagarna. Ja, nätterna funkar allt bättre och bättre det också faktiskt – vilket är himla skönt. Hon har sen vi flyttat hit sovit 3 eller 4 hela nätter. Bara det är ett stort framsteg för våran lilla Sally. Dock kan jag bli rätt trött på de människor som kommer med diverse råd om hur vi ska göra för att Sally ska sova bättre – alltså visst, de försöker vara snälla men det är inte -så- lätt att få barn att sova bara så där.
”Värst” är de som har barn som alltid sovit hela nätter, enligt dem är ens barn väldigt konstigt som vaknar på natten och de förstår inte hur man står ut. Men va f*n ska man göra? Droga barnet? Nä just det, man får stå ut och som det verkar så blir det bättre med tiden. Och det sägs ju att de barn som är snälla när de är små blir besvärliga senare i livet, så det är väl bara sitta och luta sig tillbaka och invänta ”deras” tur.  Misstolka mig fel nu, jag vill ingen något ont, bara så trött på folk som tror de är förmer och tror de kan säga vad som helst.

Hur som helst, idag var jag och Sally på besiktningsrunda på gamla lägenheten. Visste om redan innan att vi skulle få betala för det som katterna orsakat så det är bara och invänta räkningen på dryga tusenlappen. I övrigt var det inget annat de klagade på och det var skönt. Imorgon ska allt bli klart med städningen och på söndag överlämnar vi nycklarna till de som ska flytta in. Ska bli så skönt att äntligen få det klart och lämna det för gott. Sen är det allt som ska göras här hemma med tapetsering och målning men det får vi ta sak för sak allt eftersom det kommer. Antagligen blir det väl mer gjort i september igen då vi ska ha semester igen.

Ska bli underbart att ha semester, och faktiskt är det lite extra gött att gå senare än typ alla andra och ha sitt goa kvar med semester när alla andra jobbar igen. Hösten blir inte så lång då heller. När jag börjar jobba igen är det redan oktober och i december börjar man ju längta och se fram emot julen. I år hoppas jag på en mer normal jul även om jag vet med mig att jag ska jobba. Två jular i rad har det varit ”sjukt” då ena julen hade Rickard njursten och nu förra julen var jag nyopererad. Så kan det bli men nu satsar vi på en mer kuligare jul!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: