45kg avklarat, 50kg nästa anhalt!

45kg. Fyrtiofem kilogram har jag gått ner. Ju mer jag tänker på desto mer bisarrt känns det – att just jag har klarat mig så här långt på ändå relativt kort tid. Och det har inte varit några bekymmer på vägen hittills. Dock har jag i bakhuvudet att det när som helst kan komma platåer eller andra bakslag. Dock försöker jag leva för dagen och det verkar fungera! Det är 17kg kvar att gå ner och min plan från början var att klara det på ett år, känns lite tveksamt då det sista inte rullat på lika bra som det gjorde till en början, men jag är nöjd ändå.
Imorses rotade jag fram ännu mera kläder som jag köpt vid tidigare nedgångar och de passar perfekt! Skönt att slippa köpa för mycket nytt när man går ner i vikt. Hoppas klunna klara mig på de kläder jag har fram till våren tänkte jag, då blir det nog en resa till Ullared för att shoppa loss.
Ska, för att fira mina 45kg, beställa en ansiktsbehandling och en fotbehandling. Känns som en lagom belöning tycker jag.

Tidigare idag var det en besiktningsman här och vi gick igenom alla rum och han beslut att vi får omgjort i ALLA rum – yes! Dock får vi göra det själva om vi ska ha det omgjort med en gång – annars får vi vänta till början på nästa år. Och hur kul är det på en skala? Nä, just det – inte alls, så med hjälp av min far så ska Rickard och han fixa till vår lägenhet. Kommer bli så bra! Vi skulle börjat tidigare egentligen men vi var tvungna att få hit besiktningsmannen så vi får allt material betalt så vi slipper lägga ut något själva.

Idag är det exakt en månad kvar till min semester – har 14 arbetspass kvar att göra sen är det jag som inte behöver gå till jobbet på 4 veckor – tjalalalaa! Och Jag hoppas Rickard får igenom att han får vara hemma tre veckor. Minst två veckor vet vi men han skulle försöka få till en vecka till. Så skönt att ha hela familjen hemma. Dock ser jag inte direkt fram emot inskolningen på dagis för Sally. Det kan gå precis hur som helst! Och det gör att jag känner mig illa till mods när jag inte har kontroll på saker. Men vi får göra det bästa och hoppas det räcker, känns skönt att även Rickard är hemma. Vi kommer behöva stötta varandra i detta.
Sen ska vi som sagt även göra roliga saker, en Karlstadresa är planerad där hela min familj ska med. Ska fira min födelsedag där uppe, det kommer bli härligt! Sen blir det en tur till Göteborg efter det, Liseberg och kanske lite shopping – men framförallt blir det en hotellnatt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: