Berg & dalbana!

Jag blir så trött på mitt liv, misstförstå mig fel nu, men när man pendlar i humöret upp och ner HELA tiden som en jävla berg och dalbana blir man bara så trött och utmattad! Ena sekunden kan det mesta kännas bra och jag tycker livet tuffar på bra, för att sen i nästa sekund falerar precis allt och allt blir svart igen. Att jobba nu känns nästan omöjligt, jag orkar inte ta hand om några andra när jag har så mycket själv att ta hand om. Det var väl kanske det som hände i lördags när jag jobbade, hjärnan pallade inte med mer och sa stopp.

Undrar bara hur jag någonsin ska kunna ta mig ur denna onda spiral jag hamnat i? Vem ska jag vända mig till för att få hjälp? Kommer psykologtiderna hjälpa eller måste jag börja knapra mediciner? Usch jag vill helst inte ta ”psykmediciner” för jag är rädd jag blir helt apatiskt och varken känner sorg eller glädje. Men det kanske bara är det alternativet kvar? Sista anhalten är väl egentligen  psykvården, men dit har jag inte kommit – än.. Fast ibland känns det nära när allt är som mörkast.

Hopplöst, tomt.. känner mig ibland som ett tomt skal som jag inte vet vad jag ska göra med. Självklart är den ”glada masken” på hela tiden, men inombords är det en annan femma. Jag som trodde att flytten skulle gör ”allt” bättre, starta om på nytt – men nu känns det precis tvärtemot. Om jag nu nått botten, borde det inte bara gå uppåt härifrån, jag kan väl knappast hamna längre ner än botten, eller?

Annonser

1 kommentar (+lägga till din?)

 1. Åsa Andersson
  Aug 09, 2011 @ 18:50:35

  Jag hoppas verkligen att det går uppåt med dig. Har du någon som du kan prata av dig med, och då menar jag inte någon psykolog utan någon medmänniska?
  Bodde vi närmare varann skulle jag med glädje finnas för dig!
  Kram

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: