Piller sökes!

Sitter och lyssnar på musik, har insett att jag får välja musik nog numera för minsta låt som är ”fel” kan göra att jag bryter ihop. Det är otroligt jobbigt men så länge jag lyssnar på lagom musik går det bra, lite schlagers strömmar ur högtalarna just nu på låg nivå. Sally sover sen snart en timme tillbaka så jag passade på att duscha och göra diverse personlig omvårdnad så att säga. Det var skönt, så nu är man fräsch igen.

Imorses var jag hos psykologen igen för första gången på 6veckor. Det var verkligen behövligt och otroligt skönt att få ventilera, tyvärr hinner man inte så mycket på den tiden man får. Det vi kom fram till var att jag skulle få mera psykologkontakt samt att jag skulle ringa till vårdcentralen för att få en tid hos läkaren för att diskutera mediciner samt få sjukskrivning. Misstänker att det blir augusti ut med sjukskrivning, sen har jag ju semester i september. Hoppas innerligt att jag ska må bättre och är redo att jobba igen i oktober.

Tycker det är så tråkigt att jag inte pallar av att jobba – för jag gillar verkligen att jobba! Gillar arbetsplatsen, mina goa arbetskamrater och det yrke jag valt, men som det är nu fungerar det inte. Orkar inte pressa mig själv så mycket utan behöver bli sjukskriven några veckor. Tur i oturen jobbar jag ju ”bara” 60%  så det är inte många pas de behöver täcka upp. Hade varit värre om jag jobbat heltid.
Fick ett brev igår från sjukshuet där det stod att alla värden de tog i lördags var bra så de hittar inget ”fysiskt fel” som rör min huvuvärk och yrsel utan de tror på som sagt utmattning.

Idag skiner solen, jag och Sally ska nog bege oss till mina föräldrar i eftermiddag. Skönare för Sally att kunna röra sig både inne och ute nu när vädret tillåter. Sally sov förresten hela natten i egen säng inatt igen, från 22-6 vilket är otroligt skönt i denna röran. Mitt lilla hjärta..

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: