Ångest.

Håhå jaja, fått i mig lite att äta –  det blev rostbiff med potatissallad. Ska bli intressant och se hur magen reagerar på potatissallad, inte ätit det efter operationen men än verkar det bra bortsett från diverse kurrande i magen. Har svårt att hitta på ny och enkel mat, har i och för sig inte ork heller att stå med det. Har aldrig tyckt det varit kul att laga mat, än mindre nu när man mår som man gör.

Igår efter många om och men fick jag en tid på våndcentralen nästa vecka, för sjukskrivning samt samtal om mediciner. Ska försöka själv forska lite i vad det finns för sorter och ställa eventuella frågor till farbror doktorn. Det är samma läkare som sjukskrev mig förra våren när det gick åt helvete första gången. Nu kan jag ångra att jag inte började med mediciner redan då men det är lätt att vara efterklok.

Idag har jag äntligen beställt tid för en ansikts- och fotbehandling på Kopparsalongen här i stan. Ska bli intressant och se hur det verkar. Många som gett det som tips på belöning efter viktminskning. Har även beställt klipptid lite längre fram i augusti, ska verkligen försöka fundera hårt på vad jag ska göra med håret. Känns som om jag vill ha något nytt men ändå inte klippa av det för mycket. Svårt med beslutsångest.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: