2 otroliga år!

Mjodå, jag lever trots min frånvaro härifrån. Mår kanske något bättre men det beror på att jag haft Rickard hemma om dagarna. Behöver inte göra allt själv här hemma och med Sally. Kan gå ifrån om jag känner att jag vill och behöver det. Kan inte påstå att jag tycker mina tabletter gjort något för mitt välmående, så det blir till att fortsätta vara sjukskriven istället för att ha semester som var tänkt nu under september månad. Någon ny psykolog har inte hört av sig heller, visst är det härligt när psykvården fungerar? Not! Hänger liksom mellan två stolar känns det som. På onsdag ska både jag och Rickard till våran gamla psykolog, det är tänkt att Rickard ska fortsätta att gå hos henne sen när jag fått en ny psykolog.

Nu till något mer positivt, igår var det två-årskalas för våran lilla Sally. Svårt att fatta att hon redan är två år! Minns som igår när vi var i Göteborg när hon kom till världen. Sally fick kläder, leksaker och pengar igår, mer presenter får hon nästa helg när vi ska till Karlstad. Jag firades också lite smått igår och fick presentkort hos min hårfrisörska, massage-presentkort och örhängen. Även jag får mer presenter nästa helg, ska bli mysigt att komma iväg med hela familjen!

Sally skulle egentligen börjat sin inskolning idag på dagis men förra veckan fick vi besked om att hon fått plats på det dagis vi önskade i första hand. Så inskolningen drar antagligen igång nästa vecka skulle jag tro. Kommer bli en svår uppgift att ta sig igenom men inskolningen, men det måste göras. Det får ta den tid det tar helt enkelt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: