Framtidsplaner!

Åh hej vad veckorna rullar på, hänger knappt med! Idag lyckades jag bräcka -50kg-gränsen  med 200gram – känns så skönt! Mitt nästa mål är att klara -55kg innan jag ska på återbesök i Stockholm i december. Hoppas det kan vara ett lagom mål nu.

Jag och Rickard är ensamma hemma så att säga, Sally-hjärtat är på dagis och idag är första gången hon sover där och det verkar fungera jättebra! Jag är helt förvånad hur rediga våran lilla dotter är på dagis, detta hade jag aldrig kunna tro efter dessa två svåra år! Det är så enormt skönt med dessa framsteg för Sally, men samtidigt finns tankarna i bakhuvidet ”vad ska gå fel härnäst?”. Det är svårt att släppa all negativitet men det går bättre och bättre.

Var på jobbet igår och pratade med chefen om hur de brukar gå tillväga när man vill börja jobba lite smått igen. Vi kom överens om att jag skulle börja jobba 30% (dvs halvtid på mina 60% som jag annars jobbar). Så det innebär ca 10-11 timmar/vecka. Så redan på torsdag hoppas jag kunna komma igång med två timmar om dagen. Längtar faktiskt efter att jobba igen, hoppas bara det inte låser sig för mig. Det känns otroligt skönt att faktiskt kunna se framåt och planera framtiden!

Imorgon får vi även besök av ett måleri som ska göra om hos oss så vi ska få det extra fint här hemma i vardagsrummet och sovrummet. Snygga nya tapeter är på gång med fina fondväggar, kommer blir så snyggt!

Nästa vecka är det tänkt att jag ska komma igång med träningen igen, en arbetskamrat frågade om jag ville följa med på ett medelpass och tamejtusan så tror jag att jag ska prova på det. Längtar efter att träna men har haft svårt att få tummen ur men nu jäklar. Ska bara leta fram mina träningskläder och se så att de passar, annars får jag snällt köpa nya!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: