Femtiotvå kilos skillnad.

Jomen, 52kg skillnad men just i ansiktet tycker jag själv inte att det är SÅ mycket skillnad. Visst ser jag att det ÄR skillnad men hade nog föreställt mig mer. Men men, det kanske är en ”vanesak”, ser ju ansiktet varje dag och har svårt att förstå att jag gått ner så mycket som jag faktiskt gjort.

Måste erkänna dock att det är kul att få alla komplimanger man får nu när man gått ner, både från ”kända och okända människor”. Senast var det en sköterska på en annan avdelning som pratade med mig och hennes syskonbarn hade tydligen nyss gjort en likadan operation. Sa att hennes syskonbarn gärna fick ta kontakt med mig om h*n ville.

Och i klädaffärer får man ett helt annat bemötande nu när man nästan är normalviktig, ganska sjukt egentligen. Man skänner sig lite som Julia Roberts i filmen ”Pretty woman”. Men visst ska jag erkänna att detta livet är bra mycket enklare att leva än då jag led av extrem fetma som jag ändå hade ett tag. Nu ska vi ”bara” få ordning på det psykiska mående också så ska detta nog bli toppen. Men än är det en väl kvar att gå. En dag i taget.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: