Premenstruell dysforisk störning?

Brr, bistert ute – nyss lämnat Sally på dagis och jag hade nog egentligen för lite kläder på mig då vi cyklade till dagiset. De små pälsar man på massa kläder medan man inte tänker på sig själv. Konstigt egentligen..

Idag mår jag kass, jävligt kasst om jag ska vara ärlig. Och det sjuka är att jag inte vet varför – vissa dagar är bara kassa och tål inte en enda motgång. Tär mycket på ens psyke att må så här och man försöker att inte ta ut det på andra men det är baske mnig inte lätt. Försökt att söka på nätet om det kan ha med PMS att göra. Tydligen finns det något som heter ”Premenstruell dysforisk störning” (PMDD), och det känns som om det kan passa in på mig. Tyvärr verkar det inte finnas någon glasklar behandling så frågan är hur man ska kunna lösa det om man nu får den ”diagnosen”. Ska se om jag kan fråga min psykolog idag vad hon tror om det hela, för så här kan jag inte ha det.

3 fjuttiga kilon kvar till min ”målvikt” men hjälp vad det går segt, känns så typiskt! Imorgon ska jag försöka mig på att komma iväg till träningen tillsammans med en arbetskamrat. Kanske kan släppa på lite frustration utav bara farten om man har tur. Köpte nya träningskläder igår på Åhlens, de hade rea så jag passade på. De gamla träningskläderna var på tok frör stora då de är i stl XL och till och med XXL. Döm om min förvåning när stl L var för stort så jag fick ta stl M! Kan inte minnas när jag ens hade stl M sist i hela mitt liv. Känns mäktigt får jag säga, försöker glädjas åt det men det är svårt när det negativa tar över.

Nä, bäst att göra iordning lite här hemma – ska iväg till staden sen för att uträtta lite ärenden innan det är dags att åka till psykologen.

Annonser

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. marie
    Jan 31, 2012 @ 22:38:58

    Såna dagar känns igen och antagligen beror det på spökande hormoner. Inte kul 😦
    Ha de bra

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: