Inget varar för evigt!

Tiden den tycks rulla på fastän vissa dagar är hemska och tycks gå i ultrarapid! Har haft en ganska bra period nu i någon/några veckor och har kännt mig ganska välmående – men inget varar tydligen förevigt så igår var det då dags att dimpa igen! Känner av det lite idag men men inte lika mycket som igår, hoppas det ska ge med sig och inte bli mycket värre.

Hade hoppats på att kunna sticka iväg och träna ikväll men det var inget pass som tilltalade mig alls – trist.. Får bli nästa vecka igen, antagligen på tisdag om inte Rickard kommer hem i någorlunda tid på söndag så jag kan komma iväg på något pass då. Rickard ska iväg med jobbet till Göteborg över helgen så jag och Sally blir alldeles allena, men det ska nog gå bra. Det är ju bara en natt, värre har vi varit med om.

Idag har vi köpt en ny säng till Sallys rum. Jag och Rickard delar på oss på nätterna då en söver med Sally och en sover själv. I Sallys rum har vi haft en bäddfåtölj som vi sovit i men den är ganska obekväm så nu har vi köpt en vanlig säng som vi ska försöka få ihop under dagen. Själv har jag både tvättat, diskat (ok, vi har diskmaskin), dammsugit och handlat. Funderar på att göra en sats med negerbollar också, får se om orken finns kvar när jag är klar med detta inlägg.

Jobbet det rullar på, känns alltsom oftast motigt när jag går till jobbet och skulle gärna strunta i det många gånger men kommer jag bara dit så brukar det gå himla bra! Har en massa goa arbetskamrater och det känns skönt – det hjälper till massor för att man ska orka med vissa dagar på jobbet. Och nu har ju finaste Josefine kommit tillbaka. Kul! Synd bara att vi inte jobbat så många pass ihop än men det ska väl hinnas med.
Försöker komma iväg på diverse fika med mina arbetskamrater, så gött och bara sitta och tjöta och allt och inget! I april ska jag iväg på Ullareds-resa med jobbet, det ser jag fram emot. Kunna gå och strosa på Gekås alldeles allena och bara SHOPPA! Måste köpa kläder till mig själv inför kommande vår och sommar – har verkligen inga sådana kläder kvar som passar. Och det känns som om Gekås är det bästa stället att köpa ”baskläderna”, billigt ska det vara!

Har 0,4kg kvar till min målvikt, kan ni fatta?! 4 hekto att gå ner, men det verkar omöjligt baske mig. Måste gått på en platå för det händer INGET på vågen just nu. Hoppas det släpper snart!

Hupp, nu ska jag försöka avsluta och göra de där negerbollarna!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: