Utredning på gång.

Det är vår ute! Åtminstone tycker min tvätt det som idag får hänga på tork ute – underbart! Härliga känslor man känner bara av en sån banal sak egentligen. Tänk om man kunde få må så bra hela dagen idag.. men jag tvivlar.

I början på veckan tog jag kontant med Gyn-mottagningen här i stan, nu är det dags att utreda det här med PMS´s varande eller icke varande! Har väl ett lång tid känt av det här med PMS men har egentligen inte funderat mer på det förrän nu det sista då jag verkligen kännt av det på otäcka sätt. Mår ruskigt dåligt psykiskt typ 5-10dagar innan mens och stackars Rickard får stå ut med mycket här hemma. Men som sagt, nu är första steget taget för en utredning i alla fall, det kan ju inte bli sämre i alla fall.

Sen blir det inte lättare hemma när Sally är inne i en väldigt skrikig-trotsig-arg-period just nu. Man blir helt paralyserad ibland över vad en sån liten människa kan ”ställa till med”. Det är väl ”bara” att stå ut, det sägs ju att 2 års åldern är det argaste och det stämmer mycket väl på våran lilla dam här hemma. Sen har hon sina mest underbaraste stunder och då mår man himla bra – tyvärr känns det som om att de negativa stunderna allt för ofta tar över just nu. Hoppas på snar ändring.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jobbet det fungerar rätt bra förtillfället även om jag hade en jävulsk kväll i förrgår – jag var gråtfäridg när jag gick hem. Det är inte roligt att jobba när man bara kan göra det som MÅSTE göras och inte kunna göra det illa extra så att säga. Skulle jobbat ikväll men se den, kvällen har jag redan jobbat så idag jobbar en annan kollega åt mig – inte tråkigt. Så jag är ledig till imorgon bitti och hoppas på en lugn fredag.. Var på jobbet dock en sväng idag ändå, gick på utbildning och betade samtidigt av min minusflex-tid som hänger över mig. En timme borta idag och borde vara nere på -8timmar nu i alla fall.

Vikten den står stilla fortfarande! Så trist att det där stackars hektona inte vill försvinna men jag får inte ge upp nu utan måste fortsätta i samma anda så borde de försvinna inom en snar framtid. På tal om vikt, måste pysa iväg och handla lite mat nu tror jag minsann. Passa på att vara ute i den sköna solen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: