Kärleken till Sally.

Jomen, igår var jag hos gynekologen för att utreda huruvida om jag har PMS-besvär och i så fall hur svåra besvär jag har. Hon tyckte jag skulle börja ta anti-depr-tabletter 1-2v innan varje mens 3  månader i rad för att se vilken verkan det har så skulle vi har telefonkontakt igen för att kolla av läget. Givetvis kom frågan upp om vi har tänkt att skaffa mera bran. Mitt svar blev så tydligt ”nej!” att hon nästan tog ett steg bakåt när vi stod och pratade. För min del är ett till barn inget alternativ som det är nu, vågar inte riskera att få uppleva allt detta igen. Får lägga min kärlek och ork på Sally som det är just nu, så får vi se längre fram om jag kanske ändrar mig.

Gjorde även den sedvanliga gynundersökningen och allt verkade vara  bra samt att gynekologen glatt sa att jag kan nog få barn minst 10-15år till. Haha, ja det är väl kanske bra och veta men är nog inte så pigg att börja om med barn när jag är över 40 år förstås. Men man ska väl aldrig säga aldrig..

Tvätt står på schemat nu och ikväll ska jag jobba igen. Ångesten knackar på till och från och jag försöker ignorera den men det är stundtals svårt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: