Att vänta smått igen!

Har en stund över att skriva ett litet inlägg medan både Rickard och Sally sover lunch, försökte vila jag med men fick aldrig ro så nu sitter jag här med schlager-låtar i hörlurarna. Härligt att Loreen vann igår, dock är den ständiga tvåan Danny sur över att han inte vann denna gången heller. Stackarn.. 😛 Jobbade igår men jag måste säga att vi hade det jättetrevligt igår på jobbet och tack vare samarbete kunde vi se en hel del av Mellon igår allihopa. Jobbar ikväll också, och det ska nog gå bra det med.

Imorgon ska vi till BVC med liten Sally, 2,5års kontroll. Som börjar bli stor tjej – har svårt att koppla att hon verkligen växer och utvecklas så det knakar! Det är inte lätt för dessa varelser att ha koll på allt som händer och jag försöker verkligen ha överseende med hennes ”trots” som råder mest hela tiden just nu. Det blir bättre med tiden sägs det och jo, det lär det säkert bli. Bara det att nu när jag tittar tillbaka på det jag reagerat förr på, känns så litet om man jämför med hur hon kan vara nu. Fast då hade jag som sagt inget annat att jämföra med. Skillnad om man har fler barn antar jag..
Lär väl aldrig få veta hur det är att ha mer än ett barn, jag vill verkligen inte riskera att det kan bli samma igen med nästa. Prematurt född, sjukhus i flera veckor, ständig oro + att ha Sally hemma.. Nä det skulle inte fungera. Fast å andra sidan kan ju allting gå jättebra, flyta på in i det sista och man får en ”normal” bebis.. men jag vågar bara inte riskera det, ännu i alla fall. Känner ibland sorg över att jag antagligen aldrig kommer få genomgå en hel graviditet och vad allt det innebär. Jag har alltid velat gå igenom en graviditet, har haft/har väl fortfarande mycket tankar om hur det skulle vara. Fast enligt gynekologen jag var hos har jag som sagt säkert 10-15 år till på mig att skaffa en liten till. Vem vet, kanske blir det en till..nångång..?

 

Annonser

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Lisa
    Mar 11, 2012 @ 16:12:11

    Fint inlägg tycker jag! Bra att du inte helt skrotat tanken på ett syskon, det kan ju kännas annorlunda om ett par år, vem vet! Vore så roligt för er! Men hur som helst har ni ju lilla söta sally. Jag minns att jag tyckte den åldern som hon är i nu var jobbigast, men det är j u säkert olika det där. Nu när de är lite större går det smidigare!kram

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: