Doktorn såg ”något” i magen!

Igår var jag på röntgen och gjorde mitt ultraljud över gallan och ”övre buken”. Läkaren kunde inte hitta någon sten eller annat sjukligt. Givetvis jätteskönt men frågan kvarstår fortfarande varför jag hade så ont i gall-trakten för några veckor sen? Nåväl, kommer väl ha lite mer koll på vad jag äter ifall det skulle göra ont igen och förhoppningsvis kunna härröra till något speciell föda.
Läkaren sa dock att ha såg ”något” i magtrakten men vad det var kunde han inte säga. Tydligen skulle det behövas en gastroskopi för att utröna vad det är – vet inte om jag är så pigg på att göra en sån förstås.. Vi får se vad Dr J.Modin tycker vi ska göra i nästa skede.

När jag lämnade Sally på dagis idag var det bara 4barn där inklusive Sally, tydligen magsjukan som fortfarande florerar runt. Så skönt att vi haft den och klarade den riktigt bra faktiskt. Sally är förkyld och snorig men det gör mig inget. Hellre 20 förkylningar än den där magsjukan igen! Ska strax hämta lilla Sally-prinsessan, kanske ta en cykeltur med henne i det vackra vädret.

Är ledig två dagar till sen jobbar jag så gott som hela påsken men det gör inte så mycket. Påsken kan jag lika gärna jobba och tjäna lite extra pengar på köpet liksom. Inte för att det är några stora summor men ändå, det är den storhelg som inte gör  mig något att jobba. Så skönt att jag i år i alla fall kan vara ledig hela julen med gott samvete eftersom jag jobbade hela förra julen.

Dags att pallra sig iväg till dagis minsann.

Image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: