Bitterhet och negativitet!

Helvete.. Varför kan livet inte bara gå i min riktning? Närå, precis tvärtemot – ingen medvind alls. Inte konstigt att man låter och ÄR bitter över det mesta. Är sjukskriven  – för att jobba fungerar definitivt inte nu. Kände sista passet jag gjorde gick med nöd och näppe. Hade fullt upp med att koncentrera mig för att inte göra några fel och för att inte braka ihop totalt.

Ska via jobbet få hjälp med nya samtal. Denna gången med någon beteendevetare, får hoppas det går bättre och att det ger mer än de psykologer jag haft. På ett sätt kanske jag blivit hjälpt av psykologerna eftersom jag nu känner att jag vill ha hjälp med det som är nu, förr kände jag mer för att gå igenom det som hade hänt förr. Så helt oävet har det väl inte varit kanske. Men ska nu försöka förklara bättre vad jag vill ha hjälp med så de helt förstår vad jag menar.

Får även hjälp via familjegruppen Källan samt Familjerådgivningen, vore väl skam om man inte reder upp det mesta nu med tanke på all hjälp man ändå får. Fast det vore mitt liv i ett nötskal, att man ändå INTE blir hjälpt trots alla dessa insatser. Ja, jag VET att jag är negativ – men efter alla dessa bakslag och motgångar är det fan inte lätt..

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: