Söker aktivt efter..

Sedär, har tydligen haft en läsare från Island. Inte illa, känner att jag snart slår stort inom bloggeriet – se upp Foki, Kenza osv! Haha, knappast men visst är det kul med nya läsare, varifrån de än kommer.

Snart är det dags att göra lunch och äta den tillsammans med Rickard, sen hade vi tankar på att fixa med balkongen men vädret känns inte så lockande så vi får se hur vi gör med det. Vi kanske tar en mysig fika nånstans på stan istället.

Fortfarande sjukskriven, har inte hänt mycket på ”hjälpfronten”. Visst, vi går hos familjerådgvningen men än känns det inte som om det gjort nån vidare men det kanske tar fler gånger så vi får fortsätta att gå där några gånger till. Ska om två veckor få hjälp via jobbet på något som heter ”Hälsan och arbetslivet”. Ska bli intressant att se vad de har för ”inriktining” och vad de kan erbjuda.

Läkaren jag var hos sits på Vårdcentralen tyckte jag var väldigt klok i mitt tänkade då jag ändå aktivt sökte hjälp för att kunna bli bättre. Finns tydligen dem som bara sitter på arslet och inte gör något själva för att bli bättre. Tro tusan att jag vill må bra och därmed vill ha hjälp för att komma dit. Inser ju att jag själv inte just nu kan ordna det på egen hand och när det finns hjälp att få också, varför inte uttnyttja det?

Ny läkarkontakt på måndag, får se vad det resulterar i. Jag mår bättre i det avseende att jag inte behöver tänka på jobbet och lägga stor energi där, dock kvarstår mina ”problem på hemmaplan” så att säga och det är ju de jag behöver hjälp med. Visst at jag äter mediciner men eftersom jag inte tror på att medicinera bort sina bekymmer så verkar de inte hjälpa så bra. Kanske blir bättre om ett tag, får ge det mer tid också.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: