Riktiga karlakarlar!

Håhå jaja.. Skulle på ett möte idag med Källan (familjestödenhet) i förmiddags men när jag väl kom dit var jag tydligen dubbelbokad så det var bara att traska iväg igen. Mitt liv i ett nötskal, det ska bara inte fungera smärtfritt.. Tog mig en fika istället på stan, en tröstfika helt enkelt – because Im worth it. Haha..

Väl på fiket sätter sig två byggarbetare, riktiga karlakarlar, och de börjar diskutera sina döttrars månadspeng och fasade väldigt över hur dyrt det är med kläder och bara på grund av märkena på kläderna! Snappade upp att de gick i femte klass, min första tanke var att ”Vänta bara tills de blir något äldre”, då kommer det kosta bra mycket mer. Det var riktigt skoj att lyssna på dem faktiskt.

Igår hade jag besök av tre härliga jobbsystrar, bjussade på fika och vi tjötade en massa! Mycket jobbsnack blir det såklart men det är så skönt att få prata med dem som vet hur det är! Det är mina arbetskamrater som jag saknar mest när man är sjukskriven – det är dom som gör det klart värt att jobba där man jobbar. Utan dem vore det väldigt trist och tungt! Ser redan fram emot nästa fikastund! Sen var det såklart kul att träffa söta Melvin och lille Oscar, goa killar båda två!

Regnet det håller i sig, men tydligen ska det bli bättre på söndag – både varmare och inget regn. Låter himla lovande faktiskt. Just nu känns allt genomdränkt av allt regn och bara det får en att känna sig tung i huvudet! Känns ofattbart att det snart är sommar och med allt vad det innebär.

Ska luncha med Rickard idag kl 14, innan det ska jag gå till KappAhl och se om jag kan få användning av min rabattkupong. Tyckte mig se en snygg top där i veckan som jag skulle kunna tänka mig att köpa med hjälp av rabatten, den skulle så fall bara kosta runt 50kr och det är helt min prisklass!

Vägde mig igår och ligger fortfarande runt 78-79kg och pendlar – känns ganska skönt att det ligger kvar där. Känns som om det är min vikt och det tycks passa mina 173cm. Visst har man en liiten önskan att komma ner till 75jkg men ids inte pressa och forcera för att komma dit. Jag har nått mitt huvudsakliga mål, att komma under 80kg, och det är jag så glad över!
Det blir att försöka bli viktstabil nu i ett år först och sen diskutera eventuella skinn-operationer beroende på hur det ser ut då. Alla sjukhus tycks ha olika krav så jag får kolla med Sophiahemmet när jag ska dit till jul igen på återbesök. Kan knapp fatta att det gått 18mån snart sen jag gjorde op:en och här sitter jag nästan normalviktig! Otroligt..

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: