Kaotiskt!

Nyss fått i mig en ”Grego”, en god grekisk yoghurt med jordgubbssylt i. Lagom mellanmål så här efter ett stadsbesök. Snacka om att det var kaotiskt på stan idag med tanke på vårmarknaden och att nästan hela stans befolkning är på samma ställe! Hade kunnat tänkt mig att ta en fika men stenfullt överallt så det blev inget med det. Får spara mina fikapengar tills nästa vecka.

Något annat som är kaotiskt är mitt inre idag – värre än vanligt. Hade svårt att ”bemöta” Sally idag, svårare än vanligt och det skär i själen när jag mår så och inte kan ta hand om mitt eget barn. Varför kan jag inte bara ”må som alla andra” och kunna ta hand om mitt barn och känna att man har koll på vardagen? Nejdå, så enkelt ska det ju inte vara i mitt liv inte. Inte blir det bättre när jag vet att Sally är på dagis och på ”fel” avdelning (pga klämdag) men jag hade inte klarat henne hemma hela dagen – det hade bara inte fungerat. Jag bävar inför semestern (om jag ens kan kalla det, känns bara ångestfyllt när jag tänker på det).
Nästa vecka är det en massa ”möten” inbokat för min del, får verkligen hoppas att något av dem gör att jag mår bättre. Största hoppet står till ”Hälsan & Arbetslivet” och mötet med dem. Behöver hjälp med mitt ”tänk”, hur jag ska tänka i krissituationer så att säga och hur jag lättast tar mig ur dem. Har funderat på att kolla upp det här med KBT men tyvärr inte kommit längre. Orkar liksom inte ta tag i det också än så länge.

Chefen frågade mig om jag trodde att jag kunde börja jobba när näst sjukskrivning är slut, mitt svar fick bli ”Jag hoppas det” och det är sant! Jag vill verkligen kunna börja jobba, men först vill jag må bra och jag tvivlar på att jag gör det om just 1,5vecka. Bara att gå upp till jobbet för att lägga schemat var ångestfyllt, men illa tvunget. Måste upp i helgen också för att justera schemat också, får se när det kan tänkas bli av.

Rickard ringde precis och erbjöd sig att möta upp mig och Sally på hans lunch kl 15 för att kunna leka med henne på nån lekplats en timme bara för att underlätta för mig. Han är bra snäll han, vet att jag har svår att vara ute med henne själv såna här dagar.. Får se hur jag gör, om jag nappar på erbjudandet. Kravet från hans sida var att jag skulle ha med nåt ätbart, och det borde jag väl kunna ordna.

I helgen ska värmen komma, det vore så skönt! Trött på regn, blåst och kyla nu. Och sen kunna använda mina sommarkläder jag köpte på Gekås! Nä, ska se om jag inte kan förmå mig att ta en sväng med dammsugaren samt plocka ur och i diskmaskinen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: