En rejäl boost!

Det är egentligen ofattbart! Klockan är knappt nio på kvällen och Sally sover sen en stund tillbaka. Det är tredje dagen på raken som vi skippat lunchluren och då minsann somnar hon tidigt. Jag och Rickard har kunnat ha två filmkvällar och det har varit helmysigt, det har inte hänt sen hon föddes! På nästan 3 år alltså.. Kan knappt fatta att hon fyller 3(!) år om mindre än 2 månader – tyckte det var bara hämromdagen vi firade hennes 2 års dag!

Det har verkligen hänt mycket det senaste året, både negativt och positivt. Jag försöker fokusera på det positiva för att kunna orka med, och tack och lova har det kommit mer och mer positivt den sista tiden. Får bara hoppas det håller i sig så man kan komma ikapp ”allt”. Tycker att vi alla tre är värda allt positivt som finns just nu, tycker vi har kämpat bra allihopa! Och idag känner jag mig stolt som klarat denna dagen helt själv då Rickard jobbat långpass och nu är på kalas. Snacka om att jag haft ångest för denna dagen men så har det bara gått så bra! Det gör att man får en rejäl ”boost” så att säga.

Jag jobbade i helgen som gick, jobbade ”fulltid”, det vill säga två hela pass och det gick bra det också! Det inger hopp för kommande jobb i augusti då jag ska jobba mina 85% och sen är det tänkt att jag ska gå ner till 70% året ut. Det känns som en genomförbar och bra plan. Visst att inkomsten påverkas men det gör den ju även när jag är sjukskriven. Bättre att göra så här tycker jag.

Min älskade sessa Sally och jag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: