Vågar jag säga detta..?

Tjohejsan vad tiden går! Både jag och Sally har hunnit fylla år sen sist, jag är numera *hosttrettiotvåhost* år och Sally har blivit hela 3år! Kan knappt fatta det, att jag och Rickard  för tre år sedan befann oss i Göteborg. Boendes på Ronald McDonalds-hus och Sally liggandes i sin lilla varma kuvös. Skulle tippa att hon då vägde runt 700gram det lilla livet. Nu väger hon in på härliga 16kg, en riktigt gobit är vad hon är! Med ett sjujäkla humör måste jag tillägga, dock är den värsta 2års-frustrations-humöret borta vilket är HIMLA skönt! Och hon är dundersöt när hon vill, för söt för sitt eget bästa nästan! Hon är mitt allt, mitt lilla hjärta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har nu gått in på mitt ”nya” schema där jag jobbar 70%, känns skönt att tagga ner lite på jobbet även om det gått himla bra att jobba 85% nu de senaste veckorna. Dock tror jag att det berott på att jag haft ett datum framför mig då jag vetat att så länge ska jag jobba 85% för att sen gå ner till 70% året ut. Visst kommer det kännas av eonomiskt men det gör det även när man är sjukskriven kan jag säga! Så jag gör hellre så här och klarar av att jobba helmina arbetspass än att bli slutkörd = sjukskriven! Tycker det hänt en hel del positiva framsteg för min del på jobbet och det känns jätteskönt! 

Vågar jag säga att jag trivs med livet just nu? Är alltid orolig för att nåt dåligt ska hända när jag säger något positivt men det är så jag känner nu i alla fall. Jag känner mig mer säker här i livet och vet hur jag ska tackla svårigheter utan att bryta ihop. Visst finns det vissa saker kvar här i livet som jag måste jobba på (och det gör jag med hjälp av familjerådgivningen och Källan) så jag hoppas att jag snart mår ännu bättre! Fast det kan krävas en del förändringar, så jag måste ge det tid.

Angående vikten så pendlar jag mellan 73-75kg och det känns bra för min del! Det är precis där jag vill ligga. Har bokat in min årskontroll på Sophiahemmet i december och det känns bra att få komma dit. Nu ska jag diskutera det här med skönhetsoperationer tänkte jag. Vilka krav de har och hur snart de kan göras.
Känner att jag behöver komma igång mer med träningen också men det kanske kommer mer naturligt nu när jag har mer tid då jag går ner i arbetstid. Det är verkligen kul att träna nu när man känner att man orkar utan att vara helt död efter ett medelpass. Förr räckte det med ett baspass för att jag skulle må pyton i hela kroppen. Fast det klart, jag bar ju på nästan 70kg EXTRA! Inte undra på att kroppen tog stryk..

Om en stund ska jag ta en sväng på stan tänkte jag, har fått presentkort lite överallt som jag tänkte jag skulle spendera – underbart!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: